zeggen en zijn
linkedin twitter

Gezicht
Ik, Mascha Beekmans, ben het gezicht achter Zeggen en Zijn Communicatie. Vanuit een brede kennis en ruime ervaring leg ik de focus op (interim) communicatieprojecten, positioneringsvraagstukken, samenwerking met aansprekende communicatiepartners en combinaties tussen offline en online communicatie. De kernwaarden van Zeggen en Zijn Communicatie komen voort uit mijn manier van werken: betrokken, coachend, daadkrachtig, resultaatgericht en helder.

De (communicatie)kracht van samenwerking
In mijn werk zoek ik altijd naar de meerwaarde in samenwerking tussen bedrijven/organisaties. Hier gaat een enorme communicatiekracht van uit. Het resultaat: groter bereik, een duidelijk gezicht naar stakeholders, gebruik maken van elkaars sterke punten en onderlinge communicatieplatformen. 


Werkgevers
Gemeente EindhovenGenneper Parken (met als onderdelen IJssportcentrum EindhovenNationaal Zwemcentrum de TongelreepIndoor-Sportcentrum EindhovenMilieu Educatie Centrum, Historisch OpenluchtMuseum Eindhoven), Gemeente Heeze-LeendeParktheater Eindhoven, Brabants Bureau voor Toerisme.

Netwerk
Zeggen en Zijn Communicatie is een netwerkorganisatie. Afhankelijk van de wensen, de aard en de omvang van de opdracht wordt het werk verdeeld over een poule van ervaren freelancers. Denk daarbij aan fotografen, grafisch vormgevers, webdesigners en drukkers.